Ateliere de joaca gratuite pentru adaptarea copiilor la gradinitele BritAcademy

BritAcademy Talks: De ce este importanta “adaptarea” copiilor la gradinita
August 10, 2015
Autorizata in Marea Britanie
October 15, 2015

Ateliere de joaca gratuite pentru adaptarea copiilor la gradinitele BritAcademy

Sigle_ok_braila

 

Reteaua de Gradinite BritAcademy by Aliat, cu predare exclusiv in limba engleza, invita parintii si copiii la atelierele de joaca GRATUITE ”Hooray! Let’s play!”, care se vor desfasura la sediile gradinitelor din Bucuresti, Rosu, Domnesti si din Geamana, judetul Arges, pana la sfarsitul lunii august. Copiii se vor juca alaturi de educatoarele noastre, iar parintii vor putea afla informatii despre viziunea BritAcademy si cum arata o zi in gradinitele noastre cu predare in limba engleza.

Adaptarea copilului la gradinita e, de regula, un proces dificil, asa ca pentru a facilita aceasta tranzitie BritAcademy va invita la joaca. Asa ca, in luna august, vino impreuna cu copilul tau la sesiunile de joaca Hooray! Let’s play! Faceti cunostinta cu ceilalti parinti, iar copiilor le propunem jocuri si ii ajutam sa isi faca prieteni. Astfel, in septembrie prima zi la gradinita va fi inca o zi de joaca, de noi experiente si aventuri alaturi de prieteni.

Atelierele de joaca se desfasoara in fiecare marti si joi, de la ora 17.30 la 19.30. Evenimentele sunt GRATUITE si nu obliga parintii sa-si inscrie copilul la gradinita. In plus, avem limonada pentru toata lumea!

Te asteptam la Gradinitele BritAcademy by Aliat din Bucuresti, Domnesti, Rosu si Geamana (contactele mai jos)Flyer_BritAcademy_Let's_Play_Page_1

Flyer_BritAcademy_Let's_Play_Page_2

BritAcademy
BritAcademy
BritAcademy, COBIS accredited preschool, Bucharest / Gradinita in limba engleza acreditata in Marea Britanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *